Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24311
Назва: Соціально-педагогічні умови формування соціального досвіду безконфліктної поведінки в студентському середовищі
Автори: Шавлюк, Яна Володимирівна
Приналежність: 231 Соціальна робота
Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи
Бібліографічний опис: Шавлюк Я. В. Соціально-педагогічні умови формування соціального досвіду безконфліктної поведінки в студентському середовищі: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 231 Соціальна робота / наук. кер. В. І. Степаненко; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 51 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 24-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Степаненко, Вікторія Іванівна
Теми: безконфліктна поведінка
конфлікт
здобувач вищої освіти
студентське середовище
соціальний досвід
Короткий огляд (реферат): Актуальність роботи обумовлена тим, що на сучасному етапі розвитку українського суспільства значно зросли вимоги до формування особистості, пов’язані з конструктивною, безконфліктною поведінкою, проявом мобільності, наполегливості та впевненості у собі в складних умовах життя. В дослідженні зроблено акцент на ролі вищої освіти у формуванні моральної і духовно розвиненої особистості, що є важливим не лише для самого процесу навчання, але і для подальшого успішного впровадження студентами отриманих знань у професійному та особистому житті. Мета дослідження полягала в аналізі створених у закладі вищої освіти соціально-педагогічних умов формування соціального досвіду безконфліктної поведінки в студентському середовищі та розробленні практичних рекомендацій щодо їх удосконалення. Об’єктом дослідження є формування у здобувачів вищої освіти соціального досвіду безконфліктної поведінки. Предмет дослідження – соціально-педагогічні умови формування у здобувачів вищої освіти соціального досвіду безконфліктної поведінки. У роботі розкрито поняття, причини і види конфліктів у студентському середовищі; визначено соціальнопедагогічні підходи до управління конфліктною поведінкою. Проаналізовано існуючі у ВНУ імені Лесі Українки соціально-педагогічні умови формування соціального досвіду безконфліктної поведінки у студентському середовищі. Здійснено діагностику практики вирішення конфліктів серед студентської молоді. Розроблено соціально-педагогічний захід та практичні рекомендації щодо удосконалення соціально-педагогічних умов формування соціального досвіду безконфліктної поведінки у студентському середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24311
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FP_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shavliuk_2024.pdf933,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.