Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24310
Назва: Соціальна робота з внутрішньо переміщеними особами в умовах територіальної громади
Автори: Ліщук, Вікторія Сергіївна
Приналежність: Кафедра соціальної роботи та педагогіки вищої школи
231 Соціальна робота
Бібліографічний опис: Ліщук В. С. Соціальна робота з внутрішньо переміщеними особами в умовах територіальної громади: робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 231 Соціальна робота / наук. кер. О. В. Бєлкіна-Ковальчук; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 62 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 24-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна
Теми: внутрішньо переміщені особи
соціальна робота
соціальна допомога
проблеми внутрішньо переміщених осіб
Короткий огляд (реферат): Соціальна робота з внутрішньо переміщеними особами має за мету не лише допомогти їм подолати поточні труднощі, але й сприяти їхньому самостійному зростанню та розвитку. Шляхом постійного вдосконалення та розвитку соціальної роботи можна забезпечити відповідну підтримку та покращити умови життя для цієї вразливої групи населення. У першому розділі бакалаврської роботи обґрунтовано теоретичні аспекти соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами: проаналізовано поняття «внутрішньо переміщені особи»; визначено основні напрями, форми і методи соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами.У другому розділі бакалаврської роботи нами був проведений аналіз потреб, проблем та умов проживання внутрішньо переміщених осіб на території територіальної громади. Практичне значення результатів дослідження полягає в розробці рекомендацій щодо підвищення ефективності соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24310
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FP_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
lischuk_2024.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.