Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24254
Назва: Управління ефективністю бізнес-процесів підприємства
Автори: Бутрова, Марина Олександрівна
Приналежність: 073 Менеджмент
Кафедра менеджменту
Бібліографічний опис: Бутрова М. О. Управління ефективністю бізнес-процесів підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 Менеджмент / наук. кер. Л. О. Ющишина ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 56 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 17-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Ющишина, Лариса Олексіївна
Теми: бізнес-процес
управління бізнес-процесами
ефективність бізнес-процесів
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні основи управління ефективністю бізнес-процесів на підприємстві, включаючи сутність та види бізнес-процесів, підходи до аналізу складових та оцінки управління їх ефективністю. Описано модель бізнес-процесів підприємства, проведена характеристика видів бізнес-процесів за класифікаційними ознаками, визначені переваги та недоліки підходів методів до аналізу. Здійснено аналіз основних показників діяльності ********* та проведена його загальна характеристика. Проведено аналіз структури персоналу досліджуваного підприємства за категоріями працівників та основних показників виробничо-господарської діяльності підприємства. У роботі здійснено аналіз та проведена оцінка ефективністю бізнес-процесів *********, його фінансових показників. Виявлено проблеми та запропоновано методи удосконалення до управління ефективністю бізнес-процесів щодо подальшого функціонування для *********на основі отриманих результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24254
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FEU_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Butrova_2024.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.