Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24228
Назва: Розвиток лідерських якостей у студентів впродовж навчання
Автори: Сидорук, Марія Вадимівна
Приналежність: Кафедра практичної психології та психодіагностики
053 Психологія
Бібліографічний опис: Сидорук М. В. Розвиток лідерських якостей у студентів впродовж навчання : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавр : спец. 053 Психологія / наук. кер. К. І. Шкарлатюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 65 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 12-чер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Шкарлатюк, Катерина Іванівна
Теми: лідерство
лідер
студенти
розвиток
саморозвиток
навчання
особистісне зростання
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі проаналізовано розвиток лідерських якостей у студентів впродовж навчання. Визначено, що розвиток лідерських якостей у студентів має важливе значення для їхнього особистісного й професійного зростання. Це вимагає системного підходу, сприятливого навчального середовища та ефективних методик, що допомагають студентам розкрити свій лідерський потенціал. Забезпечуючи студентам можливості для розвитку лідерських якостей, ми сприяємо створенню спільного майбутнього, де кожен студент може стати впливовим лідером у своїй обраній сфері. Проведене емпіричне дослідження лідерських якостей у студентів та їх розвиток впродовж навчання. Результати емпіричного демонструють, що більшість здобувачів мають низький або середній рівень розвитку лідерських якостей, і лише декілька осіб – високий. Результати аналізу діагностики надали важливе уявлення про рівень розвитку лідерських якостей серед здобувачів. Описано та визначено рекомендації щодо покращення лідерських якостей у студентів, а також проведений тренінг, який спрямовувався на вивчення основних принципів лідерства. Практична значущість одержаних результатів визначається можливістю використання під час проведення консультативнокорекційної роботи психолога зі студентами навчальних закладів. Впровадження запропонованих рекомендацій може сприяти формуванню молодого покоління лідерів, здатних ефективно впливати на світ навколо себе та досягати успіху в різних сферах життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24228
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FPsy_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sidoruk_2024.pdf916,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.