Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24203
Назва: Емоційні ресурси життєстійкості студентської молоді під час воєнного стану
Автори: Якимова, Аліна Станіславівна
Приналежність: Кафедра педагогічної та вікової психології
053 Психологія
Бібліографічний опис: Якимова А . С. Емоційні ресурси життєстійкості студентської молоді під час воєнного стану : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 053 Психологія / наук. кер. Ж. П. Вірна ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2024. 93 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 10-чер-2024
Країна (код): UA
Науковий керівник: Вірна, Жанна Петрівна
Теми: воєнний стан
життєстійкість
стресові ситуації
емоційна саморегуляція
психологічний стрес
адаптація
психологічна стійкість
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна(бакалаврська) робота присвячена визначенню емоційних ресурсів життєстійкості студентської молоді під час воєнного стану. Було вивчено та проаналізовано життєстійкість особистості як феномен у психологічних наукових працях, структуру життєстійкості особистості, модель її розвитку, а також життєстійкість як фактор емоційної саморегуляції студентської молоді в умовах воєнного часу. Підібрано методики для дослідження особливостей психологічного стресу та рівня життєстійкості, обґрунтовано та проведено емпіричне дослідження, яке показало, що студенти з більшими емоційними ресурсами мають більше можливостей для ефективного подолання труднощів та збереження своєї життєстійкості в умовах воєнного стану. Розроблено тренінгову програму з підвищення життєстійкості у студентської молоді під час воєнного стану. Дипломна робота складається зі вступу, двох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Робота виконана на 56 сторінках тексту. Основний зміст роботи викладено на 50 сторінках. Робота містить 9 таблиць, 15 додатків. Список використаних джерел включає 48 праць українських та зарубіжних авторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24203
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:FPsy_KR (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakymova_2024.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.