Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24179
Назва: Практичний курс української мови
Автори: Межов, Олександр Григорович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Межов О. Г. Практичний курс української мови : методичні рекомендації для підготовки бакалаврів освітньо-професійної програми «Мова та література (польська). Переклад» спеціальності 035 Філологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра української мови та лінгводидактики. Луцьк, 2024. 58 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 4-чер-2024
Країна (код): UA
УДК: 811.161.2(072)
Теми: українська мова
орфографія
орфоепія
пунктуація
морфологія
формотворення
словотворення
слововживання
синтаксис
словозміна
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання містить мету, завдання освітнього компонента, його структуру, прогнозовані результати навчання, питання для обговорення на практичних заняттях, методичні вказівки для самостійного вивчення тем дисципліни, політику та критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, термінологічний словник, питання для підсумкового контролю, рекомендовану основну й додаткову літературу та інтернет-ресурси. Видання слугуватиме в організації практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи бакалаврів освітньої програми «Мова та література (польська). Переклад» спеціальності 035 Філологія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24179
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prakt_kurs_um_metod24.pdf559,01 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.