Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24088
Назва: Ділові комунікації
Автори: Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Трофімук-Кирилова Т. М. Ділові комунікації : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2024. 36 с.
Дата публікації: 2024
Дата внесення: 19-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 81'27(072)
Теми: прийоми і методи ділового спілкування
побудова ефективної ділової комунікації
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації для підготовки до лекційних і практичних занять з освітнього компонента «Ділові комунікації» покликані допомогти студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками з ділової комунікації та етичних правил професійних відносин. Видання містить: опис освітнього компонента, результати навчання, тематику лекційного курсу з рекомендованою літературою, практичні та самостійні завдання, питання для підготовки до заліку, термінологічний словник, перелік основної та допоміжної літератури. Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа та магістрантів інших спеціальностей ВНУ імені Лесі Українки, які можуть обрати для вивчення освітній компонент у Каталозі освітніх програм та вибіркових освітніх компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24088
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dilovi_komunikacii.pdf763,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.