Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24045
Назва: Особливості мозкового кровотоку в осіб з різним рівнем мотивації уникнення невдачі
Автори: Шибенюк, Олена Сергіївна
Приналежність: кафедра зоології
091 біологія
Бібліографічний опис: Шибенюк О. С. Особливості мозкового кровотоку в осіб з різним рівнем мотивації уникнення невдачі : работа на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 091 біологія / наук. керівник О. П. Зінченко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 52 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 3-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Зінченко, Олександр Павлович
Теми: показники мозкового кровотоку
церебральний кровоток
діагностика особистості на мотивацію до уникнення невдач
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено результати обстеження 40 студентів, дослідження носило комплексний характер і включало в себе вивчення показників мозкового кровотоку та діагностики особистості на мотивацію до уникнення невдач (опитувальник Т. Елерса). Показано, що у досліджуваних обох статей спостерігається переважання середнього рівня мотивації до уникнення невдач. Аналіз показників, що залежать від серцевої компоненти церебрального кровотоку не відрізняється в осіб із вищим середнього та середнім рівнем мотивації. Натомість більш оптимальні з точки зору відповіді на розумове навантаження зміни відмічені в осіб із середнім рівнем мотивації. У них відмічається поступове зростання коефіцієнта асиметрії кровонаповнення та більш узгоджені зміни часу кровонаповнення магістральних та дрібних судин мозку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24045
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shybeniuk_2023.pdf558,11 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.