Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24030
Назва: Вступ до фаху
Автори: Кульчицька, Анна Валеріївна
Бібліографічний опис: Кульчицька А. В. Вступ до фаху : силабус нормативного освітнього компоненту підготовки бакалаврів спеціальності 053 Психологія освітньо-професійних програм Психологія. Практична психологія : для денної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2024. 11 с.
Дата публікації: лют-2024
Дата внесення: 2-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: освітній процес
здобувач освіти
освітньо-професійна програма
професія
академічна доброчесність
галузі психології
Короткий огляд (реферат): Вивчення освітнього компоненту передбачає засвоєння нормативно-правового регулювання освітнього процесу, принципів організації та реалізації навчання на факультеті (в університеті), засвоєння поняття і правил академічної доброчесності та умов взаємодії всіх учасників освітнього процесу; визначення поняття «професія», «психолог», «психологія»; принципів класифікації професій психолога; галузей, напрямків сучасної психології, етичного кодексу психолога; специфіки предметної сфери діяльності психолога; сфер і видів діяльності професійного психолога; принципів роботи психологічної служби в різних галузях, тощо. Мета і завдання освітнього компоненту полягають у формуванні уявлення про організацію освітньої діяльності у закладі вищої освіти та здобувача як суб’єкта навчання, в усвідомленні важливості психології і психологічної культури в сучасному суспільстві та уявленні про психологію як науку в цілому; ознайомленні здобувачів зі специфікою професійної діяльності психолога та усвідомленні ними мотивації вибору майбутньої професії; ознайомленні з видами та галузями діяльності професійного психолога; сформуванні у здобувачів компетенцій, передбачених Стандартом вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24030
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vstup_fah24.pdf435,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.