Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24025
Назва: Технологія змішаного навчання в закладах базової середньої освіти: форми і методи
Автори: Якимчук, Катерина Іванівна
Приналежність: кафедра практики англійської мови
014 Середня освіта (Англійська мова і література)
Бібліографічний опис: Якимчук К. І. Технологія змішаного навчання в закладах базової середньої освіти: форми і методи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 Середня освіта (Англійська мова і література) / наук. кер. Н. П. Канонік ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 84 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 2-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Канонік, Наталія Петрівна
Теми: змішане навчання
критичне мислення
творчі навички
інформаційні технології в навчанні
технологія 3-H
Короткий огляд (реферат): Змішане навчання, також відоме як «блендед лернінг» або «blended learning», є педагогічною стратегією, яка поєднує в собі елементи традиційного навчання в аудиторії з використанням сучасних технологій та онлайн-ресурсів. Ця методика надає студентам більше гнучкості та можливостей для самостійного навчання. Дослідження було спрямоване на виявлення найбільш ефективних форм та методів змішаного навчання, які сприяють досягненню навчальних цілей та розвитку компетентностей учнів. Для досягнення цієї мети проаналізовано наукові джерела та практичні дослідження щодо технологій змішаного навчання в середній школі. Проведено обширний аналіз літературних джерел і досліджень, для отримання повної картини про існуючі підходи до змішаного навчання та їх ефективність. У запропонованому дослідженні ЗН розглядають як процес, під час якого учні набувають знань, умінь і навичок, супроводжуючи цей процес раціональним поєднанням традиційних та електронних технологій. Він передбачає цілеспрямоване планування і перебудовування вчителем на основі інноваційних підходів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/24025
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FIF_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
yakymchuk_2023.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.