Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23995
Назва: Сучасні інтерактивні технології навчання на уроках біології та екології
Автори: Ковальський, Сергій Сергійович
Приналежність: кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук
014 - cередня освіта (біологія та здоров’я людини)
Бібліографічний опис: Ковальський С. С. Сучасні інтерактивні технології навчання на уроках біології та екології : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 - середня освіта (біологія та здоров’я людини) / наук. керівник О. С. Фіщук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 45 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 2-кві-2024
Науковий керівник: Фіщук, Оксана Сергіївна
Теми: інтерактивні технології
навчально-виховний процес
використання медіа у вивченні біології та екології
Короткий огляд (реферат): У зв’язку зі стрімким розвитком інформаційно-комп’ютерних технологій (ІКТ), навчальний процес зазнає змін. Процес введення дистанційних освітніх технологій у систему освіти. У сучасній системі освіти особливе значення приділяється впровадженню компетентного підходу, що передбачає широке використання в навчально-виховному процесі інтерактивні форми проведення занять (інтерактивні семінари, дискусії, симуляції, ділові та рольові ігри, аналіз конкретних ситуацій тощо) в поєднання з позакласною роботою В першому розділі досліджено теоретичні відомості про сучасні інтерактивні технології а також використання медіа у вивченні біології та екології. У другому розділі проаналізовано матеріали і методи досліджень. Концепція найкращої практики для передачі (предмету) дидактично значущого використання широкого спектру спеціальних носіїв інформації, включаючи цифрові носії, такі як планшети, цифрові мікроскопи та, звісно, інтерактивні дошки. Третій розділ про практичне застосування інтерактивних технологій. Підчас педагогічної практики, у ЛНВК ЗОШ І- ІІ ступенів 7 - природничий ліцей, був проведений аналіз успішності та активності учнів а також кількість учнів яка брала активну участь у навчальному процесі на звичайних уроках та на уроках із використанням інтерактивних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23995
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kovalskyi_2023.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.