Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23978
Назва: Використання словників на уроках англійської мови як засіб формування мовної компетенції школярів старших класів
Автори: Костюк, Анастасія Сергіївна
Приналежність: кафедра практики англійської мови
014 Середня освіта (Англійська мова і література)
Бібліографічний опис: Костюк А. С. Використання словників на уроках англійської мови як засіб формування мовної компетенції школярів старших класів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 Середня освіта (Англійська мова і література) / наук. кер. Т. А. Крисанова. Луцьк, 2023. 93 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 2-кві-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Крисанова, Тетяна Анатоліївна
Теми: словники
мовна компетенція
школярі старших класів
лексичний запас
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено англомовну лексичну компетентність як психолого-педагогічну проблему. Дослідили понятійно-термінологічний апарат лексичної компетентності, зокрема вивчено такі освітні конструктори як компетенція та компетентність. Встановлено, що метою навчання англійської мови в умовах компетентнісного підходу є формування предметних компетенцій, що виникають у процесі реалізації цілісного змісту освіти загальноосвітньої школи. Визначено структуру і зміст англомовної лексичної компетентності. Встановлено, що лексична компетентність представляє собою складне утворення, до складу якого входять: мотиваційний, когнітивний, діяльнісно-практичний, рефлексивний та поведінковий компоненти. Детально розглянуто кожен з компонентів компетентності. Перераховано показники вмінь, які характерні для змісту лексичної компетентності. Відмічено, що лексична компетентність є складовою комунікативної, її формування складається з чотирьох рівнів. Робота має важливе значення для оптимізації навчального процесу викладання англійської мови в старшій школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23978
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FIF_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kostiuk_2023.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.