Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23952
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, Микола-
dc.date.accessioned2024-03-31T18:37:10Z-
dc.date.available2024-03-31T18:37:10Z-
dc.date.issued2024-02-29-
dc.identifier.citationБабич М. Світові тенденції у наявності та споживанні населенням калорій. EUROPEAN PERSPECTIVE: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей: збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції (Луцьк, 29 лютого 2024 р.). / Заг. ред. та упорядк.: Цимбалюк І. О. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Об‟єм даних 6,29 Мб. С. 264-267.uk_UK
dc.identifier.isbn978-966-940-551-7-
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23952-
dc.description.abstractОсновним індикатором рівня харчування в Україні довгі роки залишався показник споживання калорій на душу населення. Такий підхід раніше застосовували й інші розвинені країни, проте у міру наближення індикатора калорійності харчування до визначених норм – у кожній країні вони дещо відрізняються – європейська спільнота дійшла висновку, що протягом останніх кількох десятиліть глобальні тенденції щодо калорійності у різних країнах, у тому числі країнах Азії та Африки, наближаються до цільових і сьогодні, щодо постачання продовольства, ми живемо в більш рівноправному світі, ніж у попередньому столітті, а кількість спожитих калорій не відображає стану справ стосовно якості та доступності харчування.uk_UK
dc.format.extent264-267-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛуцьк : Вежа-Друкuk_UK
dc.subjectіндикатори рівня харчуванняuk_UK
dc.subjectглобальні тенденції щодо калорійностіuk_UK
dc.subjectякість життяuk_UK
dc.titleСвітові тенденції у наявності та споживанні населенням калорійuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceEuropean perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей-
dc.contributor.affiliationНаціональний університет кораблебудування імені Адмірала Макароваuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameЛуцькuk_UK
dc.relation.references1. The Food and Agriculture Organization (FAO). 2023. URL: https://www.fao.org/about/about-fao/enuk_UK
dc.subject.udc338.439.5(4)uk_UK
Розташовується у зібраннях:European perspective: міждисциплінарний дискурс у контексті сучасних викликів і можливостей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
264-267.pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.