Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23894
Назва: Міжпредметні зв'язки при викладанні основ генетики в шкільному курсі біології
Автори: Березюк, Анастасія Сергіївна
Приналежність: кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук
014 - cередня освіта (біологія та здоров’я людини)
Бібліографічний опис: Березюк А. С. Міжпредметні зв'язки при викладанні основ генетики в шкільному курсі біології : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 - середня освіта (біологія та здоров’я людини) / наук. керівник М. О. Зінченко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 59 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 26-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Зінченко, Марія Олександрівна
Теми: міжпредметні зв'язки
шкільний курс біології
генетика
освітній процес
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена вивченню, дослідженню використання міжпредметних зв'язків при викладанні основ генетики в шкільному курсі біології. Мета роботи: дослідження можливостей продуктивного використання міжпредметних зв'язків на уроці біології в 9 класі. Предмет дослідження: освітній процес на уроці біології в 9 класі Об’єкт дослідження: міжпредметні зв'язки при викладанні основ генетики на уроці біології. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставлених задач. У першому розділі розглядаються теоретичні засади дослідження, а саме розглянуто сутність міжпредметних зв'язків, їх роль у педагогіці та класифікація. У другому розділі визначаються матеріали та методи дослідження, а також описується база проведення педагогічного експерименту. У третьому розділі проводиться розробка методології проведення уроку біології для 9 класу та впровадження її у навчальний процес. Аналізуються та обговорюються результати дослідження в рамках експерименту. У висновках аналізується проведена робота та отримані результати. Магістерська робота викладена на 59 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3 розділів, висновків, додатків. Список літератури містить 49 першоджерел.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23894
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
berezyuk_2023.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.