Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23887
Назва: Ігрові технології навчання біології базової школи
Автори: Ігнатишина, Наталія Василівна
Приналежність: кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук
014 - cередня освіта (біологія та здоров’я людини)
Бібліографічний опис: Ігнатишина Н. В. Ігрові технології навчання біології базової школи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 - середня освіта (біологія та здоров’я людини) / наук. керівник О. Я. Іванців ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 80 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 26-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Іванців, Оксана Ярославівна
Теми: Ігрові технології навчання
результативність роботи у класі
уроки біології
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присв′ячена вивченню впровадження ігрових технологій на уроках біології базової школи. Мета роботи практично перевірити ефективність використання ігрових технологій на уроках біології, визначити необхідні для цього навчально-методичні умови, проаналізувати результативність роботи у класі із застосуванням ігрових технологій і без них. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставлених завдань. В першому розділі розкрито сутність ігрових технологій як предмету науково-педагогічних досліджень, класифікацію та їх педагогічне значення. Другий розділ розкриває методичні аспекти та практичні сторони впровадження ігрових технологій на уроках біології. У третьму розділі аналізуються результати дослідження впровадження ігрових технологій на уроках біології базової школи та їх ефективність. Магістерська робота викладена на на 68 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3 розділів, висновків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23887
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ignatishina_2023.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.