Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23870
Назва: Використання технологій дистанційного начання при викладанні біології у закладах загальної середньої освіти
Автори: Бродосюк, Богдана Олександрівна
Приналежність: кафедра ботаніки і методики викладання природничих наук
014 - cередня освіта (біологія та здоров’я людини)
Бібліографічний опис: Бродосюк Б. О. Використання технологій дистанційного начання при викладанні біології у закладах загальної середньої освіти : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 014 - середня освіта (біологія та здоров’я людини) / наук. керівник С. О. Волгін ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 82 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 25-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Волгін, Сергій Олександрович
Теми: дистанційне навчання
технології дистанційного навчання
інтерактивних урок
заклад загальної середньої освіти
розробки уроків
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню теми використання технологій дистанційного навчання при викладанні біології у закладах загальної середньої освіти. Для досягнення поставленої мети, розглянуто основні складові та характеристики дистанційного навчання, його переваги та недоліки при викладанні біології у закладах середньої освіти. Схарактеризовано основні види технологій дистанційного навчання, такі як платформи для організації відеоконференцій та для управління навчальним процесом, системи віртуальної та доповненої реальності, засоби створення навчальних презентацій та платформи для створення інтерактивних завдань. Дослідження проводилося на базі Комунального закладу загальної середньої освіти "Топільненський ліцей" Рожищенської міської ради Луцького району Волинської області. Було розроблено приклади уроків з залученням технологій дистанційного навчання для учнів 8-х, 9-х та 10-х класів та проаналізовано їх ефективність у порівнянні з традиційними уроками. Шляхом порівняльного аналізу було встановлено, що уроки з використанням технологій дистанційного навчання є досить ефективними та впливають не лише на результат навчання, але й на рівень зацікавленості учнів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23870
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
brodosiuk_2023.pdf3,5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.