Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23830
Назва: Аналіз діяльності мисливського господарства у Шацькому національному природному парку
Автори: Науміч, Ігор Миколайович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Науміч І. М. Аналіз діяльності мисливського господарства у Шацькому національному природному парку : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. В. В. Андреєва ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 65 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Андреєва, Валентина Вікторівна
Теми: Шацький національний природний парк
мисливське господарство
біотехнічні заходи
Короткий огляд (реферат): Серед різних наук мисливствознавство займає провідне місце як фундаментальна та прикладна наука, яка включає в себе біологічні основи мисливського господарства, облік і оцінку мисливсько-промислових ресурсів, мисливське упорядкування, техніку мисливського господарства, економіку та організацію мисливського господарства, біотехнію, продукції та охорону і раціональне використання мисливсько-промислових ресурсів. Нами було досліджено та проаналізовано ведення мисливського господарства у Шацькому національному природному парку за 2016 –2021 рр., зокрема було досліджено динаміку чисельності мисливських тварин, біотехнічні заходи, які проводяться на підприємстві та забезпечення охорони мисливських угідь. У першому розділі наводяться загальні поняття щодо обліку та оцінки мисливських ресурсів, методів вивчення запасів кормів та кормової ємності лісових угідь, методи обліку чисельності мисливських тварин. Другий розділ містить характеристику об’єкта дослідження, а також основні положення методики досліджень та природно-кліматичні умови регіону досліджень. Третій розділ містить оцінку ведення мисливського господарства у ШНПП та проведення біотехнічних заходів. Робота виконана на 58 сторінках друкованого тексту, містить 19 таблиць, проілюстрована 14 рисунками. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (35 джерел).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23830
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naumich_2023.pdf2,38 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.