Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23829
Назва: Ведення мисливського господарства у філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України»
Автори: Мельник, Вадим Миколайович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Мельник В. М. Ведення мисливського господарства у філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. В. В. Андреєва ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 53 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Андреєва, Валентина Вікторівна
Теми: мисливське господарство
біотехнічні заходи
Короткий огляд (реферат): Мисливське господарства України розвивається згідно з загальносвітовими тенденціями збалансованого природокористування, зовнішньополітичним напрямком держави та підписаними нею міжнародними угодами і конвенціями, що стосуються охорони навколишнього природного середовища, зокрема фауни. Проблеми реформування мисливського господарства та його розвитку стали нагальними у зв’язку з падінням чисельності основних мисливських видів тварин за останні п’ятнадцять років. Нами було досліджено та проаналізовано ведення мисливського господарства у філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України» за 2020–2023 рр., зокрема було досліджено динаміку чисельності мисливських тварин, біотехнічні заходи, які проводяться на підприємстві та забезпечення охорони мисливських угідь. У першому розділі наводяться загальні поняття щодо обліку та оцінки мисливських ресурсів, методів вивчення запасів кормів та кормової ємності лісових угідь, методи обліку чисельності мисливських тварин. Другий розділ містить характеристику об’єкта дослідження, а також основні положення методики досліджень та природно-кліматичні умови регіону досліджень. Третій розділ містить оцінку ведення мисливського господарства у філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України» та проведення біотехнічних заходів. Робота виконана на 52сторінках друкованого тексту, містить 5 таблиць, проілюстрована 7 рисунками. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (37 джерел).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23829
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnyk_2023.pdf2,31 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.