Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23816
Назва: Стан рекреаційно-оздоровчих лісів поблизу с. Дачне.
Автори: Герасимюк, Петро Петрович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Герасимюк П.П. Стан рекреаційно-оздоровчих лісів поблизу с. Дачне : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. В. В. Андреєва ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 60 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 15-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Андреєва, Валентина Вікторівна
Теми: рекреаційно-оздоровчі насадження
деревостан
склад насаджень
стан благоустрою
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено вивченню cтану рекреаційно-оздоровчих лісів поблизу с. Дачне. У першому розділі на основі літературного огляду наведено загальні відомості про рекреацію, зокрема особливості спортивно-оздоровчої, та описана рекреаційна функція лісів. У другому розділі міститься характеристика об’єкту дослідження, природні умови об’єкта: клімат, рельєф, гідрологічно-грунтові умови та наведена методика проведення дослідження. У третьому розділі представлено результати дослідження, охарактеризовано типи ландшафтів за походженням, здійснено ландшафтнорекреаційну характеристику насаджень, описано стан деревостанів та стан території лісових ділянок. Проаналізовано благоустрій території та запропоновано заходи для покращення його стану. В четвертому розділі проведено економічну оцінку, розраховано вартість основних елементів для покращення стану благоустрою об’єкту, як рекреаційного, так і спортивно-оздоровчого значення. У п’ятому розділі описано особливості організації охорони праці у рекреаційних лісах. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (37 джерел). Випускна робота виконана на 50 сторінках друкованого тексту, включає 14 рисунків, 6 таблиць та додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23816
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Herasymiuk_2023.pdf7,45 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.