Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23815
Назва: Досвід вирощування сіянців сосни звичайної на базисному розсаднику філії «Ратнівське лісомисливське господарство»
Автори: Дуда, Дмитро Васильович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Дуда Д .В. Досвід вирощування сіянців сосни звичайної на базисному розсаднику філії «Ратнівське лісомисливське господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. А. І. Гетьманчук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 94 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 15-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Гетьманчук, Анатолій Іванович
Теми: розсадник
закритий та відкритий грунт
сівозміна
сіянці та саджанці
садивний матеріал
Короткий огляд (реферат): Виконання вимоги статті 80 Лісового Кодексу України щодо відновлення лісів та статті 81 щодо лісорозведення можна забезпечити якісним садивним матеріалом. Щоб зуміти якнайкраще виконати це завдання, потрібно ретельно вивчити технологію вирощування лісових сіянців та запровадити шляхи її вдосконалення, що і відображено у цій роботі. У першому розділі наведені загальні відомості про розсадники і садивний матеріал (поняття, класифікація тощо) та описується сучасний стан розсадництвав Україні за літературними даними. У другому розділі наводяться відомості про ДП «Ратнівське лісомисливське господарство», його місцезнаходження, характеристика ґрунтово-кліматичних умов та основні положення методики проведення досліджень. Третій розділ містить аналіз організації території розсадника, технології вирощування садивного матеріалу, технічногозабезпечення, виробничої потужності розсадника та асортименту вирощуваних деревних рослин. Четвертий розділ дає економічну оцінку виробництва садивного матеріалу із закритою кореневою системою, а також рекомендації щодо вдосконалення виробництва лісового садивного матеріалу на підприємстві.П’ятий розділ присвячений питанням охорони праці та аналізу виробничого травматизму на підприємстві. Загальні висновки за результатами дослідженьнаведені перед списком використаної літератури (49 джерел). Випускна робота виконана на 76 сторінках друкованого тексту, містить5 робочих таблиць, 3 діаграми, 19 ілюстрацій та 7 додатків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23815
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Duda_2023.pdf3,87 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.