Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23810
Назва: Аналіз виконання рубок догляду в Тельчівському лісництві філії «Колківське лісове господарство»
Автори: Ясковець, Ігор Олександрович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Ясковець І. О. Аналіз виконання рубок догляду в Тельчівському лісництві філії «Колківське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. О. В. Кичилюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 51 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 13-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Кичилюк, Олександр Володимирович
Теми: рубки догляду
освітлення
прочищення
прорідження
прохідна рубка
Короткий огляд (реферат): Основним завданням ведення лісового господарства відповідно до статті 84 Лісового кодексу України є підвищення продуктивності лісів, поліпшення їх якісного складу та збереження біорізноманіття, що можна досягнути виконанням лісогосподарських заходів, зокрема рубок догляду за лісом. Для ефективного виконання цих заходів окрім теорії необхідно добре вивчити вже накопичений упродовж десятиліть місцевий досвід. У першому розділі на основі опрацювання інформаційних джерел проаналізовано накопичений в Україні досвід про шляхи регулювання продуктивності, поліпшення якісного складу лісів, зокрема виконанням рубок догляду. У другому розділі містяться загальні відомості про лісовий фонд філії «Колківське лісове господарство», та основні положення методики досліджень. У третьому розділі проаналізовано виконання рубок догляду філії «Колківське лісове господарство» та, зокрема, конкретизовано виконання по Тельчівському лісництві філії. У четвертому розділі підсумовано економічну ефективність виконання рубок догляду за останні 5 років у розрізі видів цих заходів. П’ятий розділ присвячено аналізу стану охорони праці у філії «Колківське лісове господарство». Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (35 джерел). Випускна робота виконана на 51 сторінці друкованого тексту, включає в себе 6 таблиць, у т.ч. 3 взятих з доступних джерел інформації робочих та 3 робочих, виконаних безпосередньо автором роботи, та проілюстрована 10 аналітичними діаграмами. До роботи доданий додаток з вихідними даними на 2 сторінках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23810
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yaskovets_2023.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.