Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23806
Назва: Відтворення лісу в Колківському лісництві філії «Колківське лісове господарство»
Автори: Денисюк, Дарина Віталіївна
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Денисюк Д. В. Відтворення лісу в Колківському лісництві філії «Колківське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. М. Й. Шевчук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 58 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 13-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Шевчук, Михайло Йосипович
Теми: береза повисла
лісові культури
лісокультурний фонд
сосна звичайна
схема розташування садивних місць
Короткий огляд (реферат): Тема збереження та відтворення лісових насаджень обговорювалася вже не одноразово та в сучасних реаліях нашої планети, зокрема, і для України це питання набуває все більшої актуальності. Ми є свідками щорічних поступових змін клімату, які мають вагомий вплив на ріст та розвиток лісових масивів. Варто зазначити, що лісова галузь за останні кілька років понесла великі збитки внаслідок ракетних обстрілів з боку країни-агресора. З урахуванням вищенаведеного особливої важливості на сьогодні набуває вивчення місцевого досвіду створення лісових культур, який враховує всі регіональні нюанси та особливості. У першому розділі зроблено аналіз теоретичних аспектів сучасних технологій створення лісових культур в Україні. В другому розділі описана загальна характеристика території та лісорослинних умов філії «Колківське лісове господарство», а також основні положення методики досліджень. Третій розділ висвітлює досвід створення лісових культур у філії «Колківське лісове господарство» на прикладі лісокультурного фонду Колківськог лісництва за 5-річний період. У четвертому розділі наведений порівняльний розрахунок собівартості створення лісових культур та сприяння природному поновленню лісу. П’ятий розділ містить дані про ведення охорони праці на підприємстві філії «Колківське лісове господарство». Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (35 джерел) і додатками. Випускна кваліфікаційна робота магістра виконана на 45 сторінках друкованого тексту, містить 2 таблиці та проілюстрована 7 діаграмами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23806
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Denisyuk_2023.pdf1,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.