Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23805
Назва: Вирощування лісового садивного матеріалу в розсаднику ІІ категорії філії «Ківерцівське лісове господарство»
Автори: Доля, Ольга Віталіївна
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Доля О. В. Вирощування лісового садивного матеріалу в розсаднику ІІ категорії філії «Ківерцівське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. О. В. Кичилюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 55 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 13-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Кичилюк, Олександр Володимирович
Теми: розсадництво
лісовий розсадник
сіянець
саджанець
Короткий огляд (реферат): Указ Президента України від 7 червня 2021 року «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» передбачає суттєве збільшення площі лісів України. Забезпечити виконання цього завдання можна лише за допомогою лісорозведення. Лісорозведення базується на створенні нових лісових культур. Створення нових лісових культур базується на вирощуванні достатньої кількості якісного садивного матеріалу. Тобто, лісорозсадники сьогодні повинні збільшувати обсяги вирощування лісового садивного матеріалу, що і визначає актуальність роботи. У першому розділі розглядаються загальні відомості про розсадники, їх класифікації, визначено місце розсадника ІІ категорії філії «Ківерцівське лісове господарство» за цими класифікаціями. У другому розділі наводяться відомості про розсадник, характеристика ґрунтово-кліматичних умов його місцезнаходження та основні положення методики досліджень. Третій розділ містить аналіз організації території розсадника, його технічного забезпечення та виробничих потужностей. У четвертому розділі проаналізовано собівартість виробництва сіянців за останні 4 роки. П’ятий розділ присвячений стану охорони праці на розсаднику. Висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (36 джерел). Магістерська робота виконана на 55 сторінках друкованого тексту, містить 3 робочі таблиці, 7 робочих діаграм та 1 ілюстративний рисунок. До роботи додано 2 додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23805
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dolya_2023.pdf2,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.