Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23800
Назва: Лісокультурна діяльність Соф’янівського лісництва філії «Маневицьке лісове господарство»
Автори: Цьопич, Тарас Сергійович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Цьопич Т. С. Лісокультурна діяльність Соф’янівського лісництва філії «Маневицьке лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. М. О. Шепелюк ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 60 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 13-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Шепелюк, Марія Олександрівна
Теми: лісові культури
лісовідновлення
категорія лісокультурної площі
тип лісорослинних умов
схема змішування культур
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено аналізу лісокультурної діяльності Соф’янівського лісництва. У першому розділі на основі огляду літературних джерел проаналізовано лісовідновлення в Україні та особливості проектування лісових культур. Другий розділ містить основні положення методики досліджень, її умов та загальної характеристики матеріалів роботи. Аналіз лісокультурної діяльності та технологія вирощування лісових культур представлено у третьому розділі. В четвертому розділі проведено економічну оцінку кошторису витрат на створення лісових культур. У п’ятому розділі наведено специфіку охорони праці на підприємстві та основні положення згідно з якими відбувається її функціонування. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури (39 джерел). Випускна робота виконана на 44 сторінках друкованого тексту, містить 4 робочі таблиці та 7 ілюстрацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23800
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tsopych_2023.pdf2,13 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.