Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23763
Назва: Підвищення ефективності забезпечення пожежної безпеки філії «Славутське лісове господарство»
Автори: Олексюк, Іван Валерійович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Олексюк І. В. Підвищення ефективності забезпеечення пожежної безпеки філії «Славутське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. С. М. Голуб ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк , 2023. 57 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 11-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Голуб, Сергій Миколайович
Теми: лісова пожежа
проблеми лісової пожежі
аналіз лісових пожеж
охорона лісів від пожеж
Короткий огляд (реферат): Відповідно до Закону України "Про пожежну безпеку". Правила пожежної безпеки в лісах України є обов'язковими для виконання всіма центральними і місцевими органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями (незалежно від виду їх діяльності та форм власності) і громадянами, що з будь-яких причин перебувають у лісі. Гасіння пожеж в обов’язковому порядку відбувається органами державного рівня та іншими, які мають таке повноваження. У першому розділі, на основі обробленого матеріалу різних джерел сформуємо та розкриємо поняття лісова пожежа, висвітлимо її проблеми, методи виявлення і запобігання. В другому розділі роз’яснимо основні положення, методики дослідження та заходи, які можуть посприяти швидкому виявленню та повільнішому розповсюдженню лісової пожежі. У третьому розділі проведемо статистичний аналіз лісів Хмельницької обл., та лісів Славутського ЛГ, та розробимо концепцію, яка покращить швидксть та якість виявлення пожеж, що в свою чергу покращить швидкість реакії пожежних сил. У четвертому розділі проведено розрахунок технологічної собівартості устаткування філії Славутське ЛГ, яке допоможе виявити пожежу для зменшення збитків Лісовому фонду. У п’ятому розділі окреслено основні вимоги безпеки під час виконання робіт із гасіння пожежі для різних підрозділів. Загальні висновки за результатами досліджень наведені перед списком використаної літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23763
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oleksyuk_2023.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.