Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23739
Назва: Стан охорони лісу у філії «Ємільчинське лісове господарство»
Автори: Денисюк, Богдан Валерійович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Денисюк Б. В. Стан охорони лісу у філії «Ємільчинське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. М. Й. Шевчук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 78 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 7-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Науковий керівник: Шевчук, Михайло Йосипович
Теми: захист лісу
лісова пожежа
незаконна рубка дерев
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку української державності, вагомим питанням є якісна та надійна охорона лісу від хвороб, шкідників, пожеж та незаконних рубок, ефективне та раціональне використання ресурсів державного лісового фонду, оскільки держава, має дбати про свою екологічну ситуацію задля забезпечення належних умов для її громадян. У даній роботі було здійснено оцінку стану охорони лісів у філії «Ємільчинське лісове господарство», зокрема було оцінено санітарний стан лісів, досліджено профілактику лісових пожеж на підприємстві та роботу державної лісової охорони. У першому розділі було здійснено огляд основних положень нормативноправової та законодавчої бази в частині функціонування захисту лісу та державної лісової охорони як основного суб’єкта лісозахисної діяльності. У другому розділі охарактеризовано об’єкт та методи дослідження, які використані для аналізу. Третій розділ містить результати налізу санітарного стану лісів у філії «Ємільчинське ЛГ» за пять років, інформацію про профілактику лісових пожеж та результати роботи державної лісової охорони. Четвертий розділ містить у інформацію про оцінку лісопорушень. П’ятий розділ висвітлює охорону праці на підприємстві. Робота виконана на 67 сторінках друкованого тексту, містить 18 таблиць, проілюстрована 9 рисунками. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (35 джерел).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23739
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Denisyuk_2023.pdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.