Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23738
Назва: Відтворення лісу у Ківерцівському лісництві філії «Ківерцівське лісове господарство»
Автори: Лях, Олександр Григорович
Приналежність: Кафедра лісового та садово-паркового господарства
205 лісове господарство
Бібліографічний опис: Лях О. Г. Відтворення лісу у Ківерцівському лісництві філії «Ківерцівське лісове господарство» : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 205 лісове господарство / наук. кер. С. М. Голуб ; Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2023. 41 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 7-бер-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Науковий керівник: Голуб, Сергій Миколайович
Теми: вільха чорна
дуб звичайний
лісові культури
лісокультурний фонд
природне поновлення
сосна звичайна
фонд природного поновлення
Короткий огляд (реферат): Одним з головних напрямків лісогосподарської діяльності є збереження та відтворення лісу. Лісові масиви піддаються постійним змінам. Антропогенний вплив, зміни клімату суттєво впливають на біологічну стійкість та продуктивність лісових ценозів. У першому розділі проаналізовано досвід створення лісових культур і сприяння природному поновленню лісу в Україні та за кордоном за літературними даними. В матеріалах другого розділу наведена загальна характеристика території та лісорослинних умов філії «Ківерцівське лісове господарство», а також основні положення методики досліджень. Третій розділ висвітлює досвід ведення діяльності з відтворення лісу та природне поновлення в Ківерцівському лісництві. У четвертому розділі наведена порівняльна економічна оцінка створення лісових культур та поновлення лісу шляхом природнього поновлення. П’ятий розділ містить інформацію про стан охорони праці на підприємстві Ківерцівське лісове господарство. Загальні висновки з проведених досліджень наведені в кінці роботи, перед списком використаної літератури (35 джерел). Випускна кваліфікаційна робота магістра виконана на 41 сторінках друкованого тексту, містить 1 таблицю та проілюстрована 6 діаграмами. До роботи додаються 2 додатки обсягом 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23738
Тип вмісту: Master Thesis
Розташовується у зібраннях:FB_KR (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lyakh_2023.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.