Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23672
Назва: Психологічні техніки емоційної стабільності : силабус
Автори: Розмирська, Юлія Анатоліївна
Бібліографічний опис: Розмирська Ю. А. Психологічні техніки емоційної стабільності : силабус вибіркового освітнього компонента підготовки бакалавра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 12 с.
Дата публікації: січ-2024
Дата внесення: 15-лют-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологія
стрес
емоційна стабільність
психологічні техніки
Короткий огляд (реферат): В умовах воєнного та поствоєнного станів, реакції людей на важкі, травмуючі події часто проявляються у вигляді гострої стресової реакції та/або посттравматичної стресової реакції. Фахівцю психологу важливо дуже добре розуміти фізіологічну основу стресу, його властивості, функції, етапи розвитку, способи діагностики та корекції. При діагностиці стресових реакцій важливо користуватися надійним, валідними інструментарієм, який має міжнародне визнання та практично використовується в країнах, де проходили військові дії та/або стихійні лиха. Психокорекція, терапія стресових станів вимагає знань спеціаліста про основи роботи з нормою та девіацією (зокрема терапевтична робота з людьми з особливими освітніми потребами). Даний курс формує у здобувача освіти: - застосовувати знання у практичних ситуаціях та розуміння предметної області професійної діяльності; - здатність до розуміння природи поведінки, діяльності та вчинків; - здатність використовувати валідний і надійний психодіагностичний інструментарій; - здатність організовувати та надавати психологічну допомогу (індивідуальну та групову). Отримані знання та навички можна застосовувати як в терапевтичному плані (з людьми, які отримали травматичний досвід, внутрішньо переміщеними людьми), так і в профілактичних заняттях з різними категоріями населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23672
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
em_stab_syl.pdf394,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.