Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23655
Назва: Педагогічна психологія : силабус
Автори: Розмирська, Юлія Анатоліївна
Бібліографічний опис: Розмирська Ю. А. Педагогічна психологія : силабус нормативного освітнього компонента галузі знань: 05 соціальні та поведінкові науки, спеціальність: 053 Психологія, освітньо-професійна програма: Психологія, кваліфікація: Бакалавр психології, професійна кваліфікація: Психолог. Психолог в системі освіти, психічного здоров’я та реабілітації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2024. 13 с.
Дата публікації: січ-2024
Дата внесення: 15-лют-2024
Країна (код): UA
Теми: педагогічна психологія
психологія навчання
психологія виховання
учіння
Короткий огляд (реферат): Програма освітнього компонента «Педагогічна психологія» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 053 психологія освітнього ступеня «бакалавр». Спрямована на формування у здобувача освіти знань про закономірності процесу навчання і виховання, вміння самостійно визначати потенційні можливості особистості, діяльності; формування у здобувачів освіти цілісних уявлень про структуру педагогічної діяльності, стилі педагогічного спілкування, механізми навчання, виховання, учіння; виявлення особливостей традиційних та новітніх технологій навчання, виховання та розвитку, шляхів самоусвідомлення та самовдосконалення педагога.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23655
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ped_psy_syl.pdf488,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.