Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23618
Назва: Педагогічна практика
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Педагогічна практика : силабус освітнього компонента підготовки бакалавра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія : для денної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2024. 17 с.
Дата публікації: січ-2024
Дата внесення: 12-лют-2024
Країна (код): UA
Теми: педагогічна практика
освітній компонент
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент є нормативним курсом циклу професійної та практичної підготовки фахівця, одним із тих, які зорієнтовані на психологічну діагностику та корекцію. Він покликаний апробувати отримані теоретичні знання на практиці в умовах освітнього процесу. Метою педагогічної практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані здобувачами освіти в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями закладів загальної середньої освіти. Основними завданнями ОК «Педагогічна практика» є: • аналізувати, відбирати, структурувати зміст навчального матеріалу для розробки типової навчальної програми з дисципліни; • відбирати, узагальнювати, структурувати зміст навчального матеріалу для лекційного виступу; • розробляти та проводити практичні заняття з обраної теми; • використовувати психодіагностичні методи та методики у відповідності з темою практичного заняття; • враховувати при проведенні лекції чи практичного заняття знання про вікові та індивідуальні особливості людини; • здійснювати активізацію діяльності учнів; • застосовувати різноманітні методи, прийоми та засоби навчання; • проводити зворотний зв’язок з аудиторією поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих в процесі навчання з педагогічних і спеціальних дисциплін, їх практичне застосування в навчально-виховній роботі з учнями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23618
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ped_prakt.pdf506,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.