Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23609
Назва: Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру (English for EVI Preparation): силабус вибіркового освітнього компонента
Автори: Кирикилиця, Валентина Василівна
Троцюк, Аїда Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Кирикилиця В. В., Троцюк А. М. Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру (English for EVI Preparation): силабус вибіркового освітнього компонента / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра іноземних мов природничо-математичних спеціальностей. Луцьк, 2023. 18 с.
Дата публікації: 15-вер-2023
Дата внесення: 12-лют-2024
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: силабус
вибірковий освітній компонент
магістратура
англійська мова
Короткий огляд (реферат): Силабус вибіркового освітнього компонента «Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру» складено відповідно до Програми єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти. Дисципліна призначена для студентів ІV курсу факультету хімії, екології та фармації.
Опис: Курс «Англійська мова для підготовки до ЄВІ в магістратуру» створений з урахуванням Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти і зорієнтований на вивчення загальних відомостей з сучасної англійської мови та формування у студентів умінь та навичок практичного володіння англійською мовою на рівні В1-В2 (незалежний користувач).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23609
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sylabys_VD_EVI__chem_2023.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.