Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23373
Назва: Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань: силабус нормативного освітнього компонента (ОПП Менеджмент, з. ф. н.)
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань: силабус нормативного освітнього компонента підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, за освітньо-професійною програмою Менеджмент (заочної форми навчання). Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023. 8 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 8-гру-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: м. Луцьк
Теми: інформаційно-комунікаційні технології
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент «Інформаційно-комунікаційні технології в галузі знань» належить до циклу загальної підготовки, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для оброблення даних у галузі знань.
Опис: Мета викладання освітнього компонента – вивчення сутності автоматизованих інформаційно-комунікаційних технологій як об’єкту дослідження та набуття компетентностей щодо їх використання для оброблення даних у галузі знань. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти із суттю, класифікацією, застосуванням інформаційних систем і технологій, видами автоматизованих ІТ; виробити практичні навички оброблення даних у галузі знань за допомогою програм пакету Microsoft Office (Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel, Microsoft Office Access, Microsoft Office PowerPoint) і онлайн програми для створення форм опитувань і тестів Microsoft Forms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23373
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23_ІКТ в ГЗ.pdf446,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.