Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23289
Назва: Психологія взаємодії
Автори: Малімон, Людмила Яківна
Бібліографічний опис: Малімон Л. Я. Психологія взаємодії : методичні вказівки щодо підготовки до семінарських занять з ОК : рівень вищої освіти: другий (магістерський) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальність 014 Середня освіта / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та клінічної психології. Луцьк, 2023. 12 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 30-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психологія взаємодії
комунікація
освітнє середовище
учасники освітнього процесу
Короткий огляд (реферат): Зміст курсу передбачає ознайомлення здобувачів вищої освіти із сучасними технологіями ефективної взаємодії загалом та побудовою ефективних комунікаційних мереж в організації зокрема, психологічними засадами управлінської взаємодії та взаємодії в команді, формування сприятливої організаційної культури з метою збереження психічного здоров’я персоналу освітніх організацій. ОК спрямований на розвиток комунікативних компетенцій як основи ефективної взаємодії, формування та вдосконалення умінь та навичок створювати безпечний освітній простір та вибудовувати продуктивну взаємодію з усіма учасниками освітнього процесу, долати комунікативні бар’єри, аналізувати причини виникнення ймовірних конфліктів та застосовувати ефективні технології їх профілактики та подолання, запобігати організаційному мобінгу у професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23289
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psy_vzaemod_seminar.pdf396,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.