Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23288
Назва: Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання практичних завдань з ОК «Психологія взаємодії»
Автори: Малімон, Людмила Яківна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Малімон Л. Я. Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання практичних завдань з ОК «Психологія взаємодії» : рівень вищої освіти: другий (магістерський) галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальність 014 Середня освіта / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та клінічної психології. Луцьк, 2023. 94 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 30-лис-2023
Країна (код): UA
Теми: психологія взаємодії
комунікація
практичні навички
лідерство
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання практичних робіт з ОК «Психологія взаємодії» включають питання для самостійної підготовки та практичні роботи, що мають сприяти якісному засвоєнню знань з ОК та виробленню практичних умінь і навичок здобувачів освіти у сфері особистісної й організаційної комунікації та взаємодії. В основу підготовки практичних робіт покладені інтерактивні техніки та психодіагностичні методики, спрямовані на формування та вдосконалення здатності до самоаналізу й рефлексії своїх комунікативних та лідерських преференцій, труднощів та перешкод в ефективній взаємодії, а також усвідомлення зон особистісного та професійного зростання й активізації особистісних ресурсів в розвитку умінь застосовувати ефективні комунікативні прийоми у процесі взаємодії. Адресується здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23288
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psy_vzaemod.pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.