Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23270
Назва: Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства
Автори: Бусленко, Леся Володимирівна
Білецька, Марія Григорівна
Іванців, Володимир Васильович
Бібліографічний опис: Бусленко Л. В., Білецька М. Г., Іванців В. В. Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів ОКР «бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини). Луцьк, 2023.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 30-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 596/599(072)
Короткий огляд (реферат): Видання вміщує методичні вказівки до виконання 10 практичних робіт із курсу «Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). У методичних рекомендаціях призначених для проведення практичних робіт із курсу «Фауна України та її вивчення у шкільних курсах біології та природознавства», висвітлюється видове різноманіття безхребетних і хребетних тварин України, особливості організації, розвитку, систематики, екології та збереження тварин, а також розглядаються особливості вивчення тварин у шкільних курсах біології та природознавства. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, хід виконання роботи, завдання, інформаційний матеріал, список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23270
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fauna_ukraine_2023.pdf4,09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.