Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23260
Назва: Виробнича практика за фахом (практичний порадник для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 091 «Біологія та біохімія» освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика)
Автори: Коржик, Ольга Василівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Коржик О. В. Виробнича практика за фахом: практичний порадник для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 091 «Біологія та біохімія» освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет біології та лісового господарства, кафедра фізіології людини і тварин. Луцьк, 2023. 36 с.
Дата публікації: жов-2023
Дата внесення: 29-лис-2023
УДК: 378.147.091.3-027.22:577(075.8+076)
Теми: виробнича практика за фахом
лабораторна діагностика
другий (магістерський) рівень вищої освіти
Короткий огляд (реферат): Виробнича практика за фахом здобувачів освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки магістрів біології та біохімії зі спеціалізації "Лабораторна діагностика". «Виробнича практика за фахом: практичний порадник» призначений для використання здобувачами магістерського рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми «Лабораторна діагностика» у процесі здобуття практичних умінь. У виданні вміщена інструкція з техніки безпеки, відомості про мету і завдання практики, перелік компетентностей і програмних результатів навчання, а також тематику індивідуального завдання. Запропоновано до оформлення студентами структурованого щоденника виробничої практики за фахом, а також інструкція для написання якісного та розширеного звіту про результати проходження практики. У кінці практичного порадника розміщено інформаційні матеріали – навчально-наукові літературні й інтернет джерела. Разом з тим, для зручності й доступності перегляду здобувачам освіти запропоновано для ознайомлення відео (у вигляді QR кодів) деяких клініко-лабораторних методик дослідження біоматеріалу. Проходження студентами виробничої практики за фахом є невід’ємною складовою підготовки магістрів біології та біохімії зі спеціалізації "Лабораторна діагностика". Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 091 «Біологія та біохімія», освітньо-професійної програми Лабораторна діагностика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23260
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobn_pr_fakh.pdf647,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.