Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23232
Назва: Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур
Автори: Данилюк, Тетяна Іллівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Данилюк Т. І. Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур: конспект лекцій . Луцьк , 2023. 72 с.
Дата публікації: 25-жов-2023
Дата внесення: 28-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 338.1
Теми: Сутність організаційного проектування
Структура організаці
Типи організаційних структур управління
Організаційне проектування служби управління персоналом підприємства
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій з дисципліни «Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур» містить навчально-тематичний план дисципліни, плани лекційних занять з повним викладом лекційного матеріалу та список використаних джерел. Рекомендовано для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність за освітньою програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр денної форми навчання.
Опис: Навчальна дисципліна «Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур» передбачена для студентів галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність за освітньою програмою Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр денної форми навчання. Мета дисципліни: формування різнорівневих компетенцій з дослідження і проектування організаційних систем для раціональної та ефективної діяльності підприємницьких, торгівельних та біржових структур. Завдання: набуття навичок обґрунтування проектних рішень у сфері раціональної організації діяльності підприємницьких, торгівельних та біржових структур і формування комплексу прикладних навичок прогнозування та проектування розвитку структур. Предмет вивчення: пізнання та свідоме використання зв’язків і відносин між організаційними складовими структури, що формують процес проектування ефективної організації з погляду системного підходу до управління. Міждисциплінарні зв’язки. Дисципліна «Організаційне проектування підприємницьких, торговельних та біржових структур» пов'язана з дисциплінами техніко-технологічного напряму, оскільки передбачає знання студентами сучасної техніки і технологій; з дисциплінами організаційно-управлінського профілю, оскільки техніко-економічне обґрунтування будь-якого економічного рішення передбачає проектування організаційної і управлінської структури. Програма навчальної дисципліни складається з таких розділів: 1. Сутність організаційного проектування та основних його складових. 2. Організаційне проектування структур, систем та підсистем управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23232
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OP_kl_danyliuk.pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.