Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23229
Title: Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітньо-професійної програми Фінанси і кредит
Authors: Стащук, Олена Володимирівна
Карлін, Микола Іванович
Проць, Наталія Василівна
Борисюк, Олена Володимирівна
Івашко, Олена Анатоліївна
Матвійчук, Наталія Миколаївна
Теслюк, Софія Анатоліївна
Ткачук, Наталія Василівна
Проць, Василь Ігорович
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра фінансів
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітньо-професійної програми Фінанси і кредит / уклад. Стащук О.В., Карлін М. І., Проць Н. В., Борисюк О. В., Івашко О. А., Матвійчук Н. М., Теслюк С. А., Ткачук Н. В., Проць В. І. Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2023. 56 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 28-Nov-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Place of the edition/event: м. Луцьк
UDC: 330.534
Keywords: виробнича практика
фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
кваліфікаційна робота
Abstract: Методичні рекомендації до проходження виробничої практики з написанням випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування денної та заочної форми навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення супровідної документації, оформлення та написання звіту з проходження практики та до вибору індивідуального завдання в межах тематики кваліфікаційної роботи. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Description: Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23229
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vyr_prakt_2023.pdf1,44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.