Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23219
Назва: Основи правознавства
Автори: Булавіна, Світлана Євгенівна
Крисюк, Юрій Петрович
Юхимюк, Ольга Михайлівна
Бібліографічний опис: Основи правознавства : навч. посіб. для здобувачів освіти неюрид. спец. / уклад.: С. Є. Булавіна, Ю. П. Крисюк, О. М. Юхимюк ; за заг. ред. М. М. Яцишина. 3-тє вид., зі змінами та доповн. Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 196 с.
Дата публікації: 16-вер-2023
Дата внесення: 28-лис-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
Редактори: Яцишин, Михайло Михайлович
УДК: 340(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник “Основи правознавства” відповідає чинній програмі як з вибіркового, так і з нормативного ОК “Основи правознавства”, яку включено до навчального плану освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів усіх неюридичних спеціальностей. У доступній, стислій формі викладено опорні конспекти з теорії держави і права та основних галузей права України. Контроль для ефективної перевірки рівня засвоєних знань із використанням представлених тестових завдань організовується на платформі moodle. Навчальний посібник рекомендований для викладачів та здобувачів освіти неюридичних спеціальностей Волинського національного універси- тету ім. Лесі Українки та інших навчальних закладів, у яких викладається ОК «Основи правознавства».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23219
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn_pravozn_neyur.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.