Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23217
Title: Якісні методи в соціологічних дослідженнях
Authors: Любчук, Валентина Василівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет історії, політології та національної безпеки, канд. соціол. н., доц. кафедри політології та публічного управління
Bibliographic description (Ukraine): Любчук В. В. Якісні методи в соціологічних дослідженнях : методичні рекомендації для здобувачів освіти спеціальності "Соціологія" / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет історії, політології та національної безпеки, кафедра політології та публічного управління. Луцьк. Вежа-Друк. 2023. 57 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 28-Nov-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Place of the edition/event: Вежа-Друк
UDC: 316-047.37(072) Л93
Keywords: якісні методи
інтерв'ю
case-study
фокус-група
транскрипція
триангуляція
типологізація
етнометодологія
Abstract: Даний курс знайомить здобувачів освіти із основними поняттями освітнього компонента, а саме: видами та типами якісних методів соціологічного дослідження, особливостями формування вибірки, критеріями вибору того чи іншого методу, створенню інструментарію та підсумкових документів, а також готує ЗО до проведення авторського дослідження із застосуванням якісних методів соціологічного дослідження. У програмі представлено тематичний план лекційних занять та практичних занять теми лабораторних робіт, список обов’язкової та додаткової літератури, перелік питань для підготовки до екзамену, а також порядок нарахування балів за шкалою ECTS та національною шкалою. У кінці видання є додатки, що містять фрагменти документів, необхідних для проведення фокус-групового дослідження та глосарій основних понять освітнього компонента.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23217
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Qualitative methods in sociological research.pdfMethodical recommendations1,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.