Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23207
Назва: Герундій: граматичний матеріал, вправи
Автори: Харкевич, Галина Іліодорівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат філологічних наук, доцент
Бібліографічний опис: Харкевич Г. І. Герундій: граматичний матеріал, вправи : [методична розробка для студентів другого курсу ФМВ] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк, 2023. 30 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Країна (код): UA
Теми: герундій
англійська мова
граматика
Короткий огляд (реферат): Герундій, як одна з неособових форм дієслова, викликає значні труднощі у тих, хто вивчає англійську мову. Укладена методична розробка містить граматичний матеріал і тренувальні вправи, що сприяють виробленню навичок вживання герундія в англійській мові. У розробці подано стисло граматичний матеріал щодо часових форм герундія в англійській мові та випадків його вживання. Методична розробка містить тренувальні вправи на переклад з української мови на англійську і навпаки, аудиторне та самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Тестові завдання сприяють закріпленню і систематизації пройденого матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу факультету міжнародних відносин. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів. Методична розробка містить стислий граматичний матеріал та тренувальні вправи на герундій, аудиторне і самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу ФМВ. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23207
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gerund.pdf589,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.