Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23204
Назва: Дієприкметник: граматичний матеріал, вправи
Автори: Харкевич, Галина Іліодорівна
Бібліографічний опис: Харкевич Г. І. Дієприкметник: граматичний матеріал, вправи . методична розробка для студентів другого курсу ФМВ / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк, 2023. 33 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: дієприкметник
англійська мова
Короткий огляд (реферат): Дієприкметник, як одна з неособових форм дієслова, викликає значні труднощі у тих, хто вивчає англійську мову. Укладена методична розробка містить граматичний матеріал і тренувальні вправи, що сприяють виробленню навичок вживання дієприкметника в англійській мові. У розробці подано стисло граматичний матеріал щодо форм дієприкметника в англійській мові та випадків вживання дієприкметника теперішнього часу (Present Participle або Participle I) і дієприкметника минулого часу (Past Participle або Participle II). Методична розробка містить тренувальні вправи на переклад з української мови на англійську і навпаки, аудиторне та самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Тестові завдання сприяють закріпленню і систематизації пройденого матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу факультету міжнародних відносин. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів.Методична розробка містить стислий граматичний матеріал та тренувальні вправи на дієприкметник, аудиторне і самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу ФМВ. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23204
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Participle.pdf437,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.