Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23201
Назва: Страхування, переміщення та позиціонування у фізичній терапії та ерготерпаії
Автори: Грейда, Наталія Богданівна
Бібліографічний опис: Грейда Н. Б. Страхування, переміщення та позиціонування у фізичній терапії та ерготерпаії : конспект лекцій / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2023. 57 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 615.825(075.8)
Теми: страхування
позиціонування
фізична терапія
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій подано обґрунтування застосування різних тренажерів для осіб з обмеженими можливостями руху в фізичній терапії та ерготерпаії, які використовується для оптимізації функціональних можливостей та покращення мобільності після перенесених травм, порушень опорно-рухового апарату. Подано правила підбору та пристосування під вимоги пацієнта засобів для переміщення. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», які вивчають навчальну дисципліну «Страхування, переміщення та позиціонування у фізичній терапії та ерготерпаії». Буде корисним для фахівців в галузі охорони здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23201
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
strakh_perem_poz.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.