Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23198
Title: Фізична терапія та ерготерапія при дисфункціях кардіореспіраторної системи. Частина ІІ. Пульмонологічні захворювання
Authors: Лавринюк, Володимир Євгенович
Bibliographic description (Ukraine): Лавринюк В. Є. Фізична терапія та ерготерапія при дисфункціях кардіореспіраторної системи. Ч. ІІ : Пульмонологічні захворювання : методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2023. 50 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 27-Nov-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
UDC: 615.061
Keywords: фізична терапія
ерготерапія
пульмонологічні захворювання
Abstract: У методичних рекомендаціях дано обґрунтування теоретичних та практичних знань з основних засобів фізичної терапії та ерготерапії з основ пульмонології. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація освітньопрофесійної програми Фізична терапія, ерготерапія, які вивчають освітній компонент «Фізична терапія та ерготерапія при порушенні діяльності серцевосудинної та дихальної систем», фахівцям з фізичної терапії (реабілітації). Будуть корисними для наукових та науково-педагогічних працівників у галузі охорони здоров’я.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23198
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FM)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fiz_ter_ch2.pdf1,6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.