Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23196
Назва: Терапевтичні вправи
Автори: Грейда, Наталія Богданівна
Бібліографічний опис: Грейда Н. Б. Терапевтичні вправи : навчально-методичний посібник / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра фізичної терапії та ерготерапії. Луцьк, 2023. 209 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: застосування терапевтичних вправ
лікувальна гімнастика
Короткий огляд (реферат): У теоретичному розділі розглянуто питання особливостей застосування терапевтичних вправ при різних нозологіях терапевтичного профілю. Подано сучасну класифікацію терапевтичних вправ, характеристику форм, періодів, рухових режимів, розглянуто загальні вимоги до методики проведення занять та оцінки їх ефективності. У практичному розділі підібрано комплекси терапевтичних вправ для верхніх та нижніх кінцівок, на зміцнення та розтяг м’язів спини, грудей та черевного преса. Навчальний посібник містить тести для перевірки знань та питання для самостійного контролю здобувачів знань. Рекомендований для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація освітньо-професійної програми Фізична терапія, ерготерапія та здобувачам освіти інших спеціальностей, які вивчають нормативний освітній компонент «Терапевтичні вправи». Буде корисним для фахівців у галузі охорони здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23196
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
terap_vpr23.pdf4 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.