Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23186
Назва: Теорія ймовірностей і математична статистика. Ч І
Автори: Соліч, Катерина Василівна
Ковальчук, Ігор Романович
Філозоф, Леонтій Іванович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Соліч К. В., Ковальчук І. Р., Філозоф Л. І. Теорія ймовірностей і математична статистика. Методичні рекомендації для самостійної та аудиторної робіт з дисципліни «Теорія ймовірностей і математична статистика». Ч. І. Луцьк, 2023, 54 с.
Дата публікації: лис-2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 519.21
Теми: теорія ймовірності
математична статистика
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал, розв'язки задач і дидактичний матеріал для індивідуальних робіт з теорії ймовірностей з тем «Випадкові події та їх ймовірності», «Основні теореми», «Повторні випробування». Видання призначене для студентів галузі знань 11 Математика та статистика, за спеціальністю 111 Математика, освітньої кваліфікації Бакалавр математики та студентів галузі знань 01 Освіта/ Педагогіка за спеціальністю 014 Середня освіта (Математика) освітньої кваліфікації Бакалавр середньої освіти зі спеціалізації «Середня освіта. Математика».
Опис: У методичній розробці викладено в стислій формі теоретичний матеріал з тем «Випадкові події та їх ймовірності», «Основні теореми», «Повторні випробування». Подано основні поняття, теореми, а також деякі висновки, зауваження, що є необхідними для розв'язування задач. Кожна тема доповнена прикладами розв'язання типових задач. Досвід показує, що основною причиною труднощів для студентів при виконанні практичних завдань є слабкі навики аналізу різних ситуацій та їх ймовірнісного моделювання. Саме тому велику увагу приділяємо алгоритмізації розв'язування задач. Запропонована велика кількість завдань для самостійного розв'язування може бути використана викладачами для проміжного і підсумкового контролю знань студентів, а також для індивідуального оцінювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23186
Перелік літератури: 1. Жлуктенко В.І.,Наконечний С.І.Теорія ймовірностей і математична статистика. К.: КНЕУ, 2001. 336 с.
2. Г.І. Кармелюк. Теорія ймовірностей та математична статистика. Посібник з розв’язування задач: Навч. Посібник. К.: Центр учбової літератури, 2007. 576 с.
3. Сеньо П.К. Теорія ймовірностей і математична статистика. К.: Центр навчальної літератури, 2004. 448 с.
4. Теорія ймовірностей. Збірник задач. Під редакцією А. В. Скорохода. К.: Вища школа, 1976. 383 с.
5. Турчин В. М. Теорія ймовірностей. К.: Видавництво А.С.К., 2004. 208 с.
6. Шефтель З. Г. Теорія ймовірностей. К.: Вища школа, 1994. 192 с.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FITM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TheoriaCh1.pdf777,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.