Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23175
Title: Харчова хімія: глосарій
Authors: Супрунович, Сергій Васильович
Марушко, Лариса Петрівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Харчова хімія: глосарій / укладачі: С. В. Супрунович, Л. П. Марушко. Луцьк: ВНУ імені Лесі Українки, 2023. 34 с.
Issue Date: 25-Oct-2023
Date of entry: 27-Nov-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Place of the edition/event: Волинський національний університет імені Лесі Українки
UDC: 54-035.63/.64(03)
Keywords: харчова хімія
глосарій
готельно-ресторанна справа
Abstract: Глосарій містить список ключових термінів з харчової хімії. Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа географічного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23175
References (Ukraine): Харчова хімія. Тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ Уклад.: Гуменюк О.Л. – Чернігів:ЧДТУ. 2013. 244с. URL: http://ir.stu.cn.ua/handle/123456789/16061 (19.10.2022)
Харчова хімія: навчальний посібник / [В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко та ін.]. – Харків: Світ Книг, 2012. – 504 с.
Харчова хімія: навчальний посібник / [Л. В. Дуленко, Ю. А. Горяйнова, А. В. Полякова та ін.]. – К.: Кондор, 2012. – 248 с.
Скоробогатий Я. П. Харчова хімія: навчальний посібник / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. – Львів: Новий Світ-2000, 2012. – 514 с.
Доценко В. Ф. Харчова хімія: Конспект лекцій для студентів спеціальності 6.140101 “Готельно-ресторанна справа” денної форми навчання. – К.: НУХТ, 2010. – 146 с.
Пасальський Б. К. Хімія харчових продуктів: Навчальний посібник. – К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 2000. – 196 с.
Капрельянц Л. В., Іоргачова К. Г. Функціональні продукти. – Одеса: Друк, 2003. – 312 с.
Федоров А. О. Хімічні компоненти харчових продуктів та їх ідентифікація. Лабораторний практикум: навчальний посібник /А. О. Федоров. – Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2013. – 286 с.
Ластухін Ю. О. Хімія природних органічних сполук: Навч. посібник. – Львів: Національний університет “Львівська політехніка”, “Інтелект – Захід”, 2005. – 560 с.
Дубиніна А. А., Малюк Л. П., Селютина Г. А. та ін. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення: Підручник. – К.: ВД «Професіонал», 2007. – 384 с.
Азбука харчування. Раціональне харчування / За ред. А. І. Смолякової, І. О. Мартинюк. – Львів: Світ, 1991 – 200 с.
Хімія й основи виробництва продуктів харчування: Навч.-мет. Посібник / [Клос Є. С., Ковальчук Л. О., Фарбей Г. А. та ін.]. – Львів: Вид-во ЛДУ ім. І. Франка, 1998. – 126 с.
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
harchova_chem.pdf422,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.