Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23172
Назва: Обстеження дисфункцій верхньої кінцівки в практиці мультидисциплінарної реабілітаційної команди
Автори: Сітовський, Андрій Миколайович
Якобсон, Олена Олександрівна
Ульяницька, Наталія Ярославівна
Бібліографічний опис: Сітовський А. М., Якобсон О. О., Ульяницька Н. Я. Обстеження дисфункцій верхньої кінцівки в практиці мультидисциплінарної реабілітаційної команди : методичні рекомендації / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра клінічної медицини. Луцьк, 2023. 93 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 27-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: Обстеження дисфункцій верхньої кінцівки
мультидисциплінарна команда
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розкривають зміст практичних занять та клінічних практик, які є складовими спеціалізації “Фізична та реабілітаційна медицина” спеціальності 222 “Медицина”, спеціалізації “Фізична терапія” та спеціалізації “Ерготерапія” спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», та розрахований для підготовки вказаних фахівців до атестаційного екзамену, зокрема його практичної частини. Рекомендовано здобувачам спеціалізації “Фізична та реабілітаційна медицина” спеціальності 222 “Медицина”, спеціалізації “Фізична терапія” та спеціалізації “Ерготерапія” спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», слухачам курсів підвищення кваліфікації з фізичної та реабілітаційної медицини, фізичної терапії, ерготерапії, іншим фахівцям, які працюють в складі мультидисциплінарної реабілітаційної команди.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23172
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
odvk.pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.