Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23137
Назва: Фінансовий облік за Національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку
Автори: Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Фатенок-Ткачук А. О. Фінансовий облік за НП(С)БО : конспект лекцій . Луцьк : Вежа-Друк, 2023. 240 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 23-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вежа-Друк
УДК: 657.15(075.8)
Теми: Фінансовий облік
Активи
Зобов'язання
Оборотні активи
Витрати
Основні засоби
Запаси
Власний капітал
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій розглянуто особливості процесу фінансового обліку активів, пасивів та зобов’язань суб’єктів господарювання з врахуванням усіх змін облікового та податкового законодавства. Особлива увага зосереджена на набуття та удосконалення практичних навичок. Видання рекомендовано студентам економічних спеціальностей бакалаврату та магістрату, слухачів шкіл бізнесу, викладачів, підприємців та читачів, яких цікавлять проблеми облікового забезпечення функціонування вітчизняних підприємств у ринкових умовах господарювання. Конспект лекцій рекомендовано використовувати здобувача під час підготовки до фахового вступного випробування з «Обліку та фінансв» при вступі у магістратуру.
Опис: Освітній компонент “Фінансовий облік за НП(С)БО” є вибірковою компонентою підготовки бакалаврів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Він є логічним продовженням таких дисциплін, як «Бухгалтерськй облік (загальна теорія)», «Фінанси суб’єктів господарювання», «Податкова система» тощо. Крім того методичне видання є посібником для підготовки до Фахового вступного випробування «Облік і фінанси» для вступу на другий освітній рівень – магістр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23137
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FO_NPSBO_kl.pdf2,97 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.