Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23129
Назва: English for Information Technology Students
Автори: Гончар, Катерина Леонідівна
Троцюк, Аїда Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Гончар К. Л., Троцюк А. М. English for Information Technology Students : навч.-метод. посібник. Луцьк, 2023. 179 с.
Дата публікації: тра-2023
Дата внесення: 23-лис-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.111(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «English for Information Technology Students» укладений згідно з силабусами освітнього компоненту «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів ІІІ та IV курсів факультету інформаційних технологій та математики. Складається з чотирьох змістових модулів та чотирьох додатків. Кожний модуль включає тексти, тематика яких відображає широкий спектр питань у сфері інформаційних технологій та інформатики та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Призначений для студентів спеціальностей «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», «Середня освіта. Інформатика», а також для науковців сфери інформаційних технологій та інформатики, які прагнуть поліпшити знання англійської мови за фахом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23129
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English_Students.pdf3,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.